dilluns, 12 d’agost del 2013

A punt de tancar maletes

És inevitable tenir un rau-rau a l'estómac just abans de començar un viatge. I aquest és potser una mica més
delicat. Gairebé tot està a punt i ara toca fer fora els fantasmes catastròfics que m'assalten i que ho fan tot una mica més difícil:  Ens trobarem bé? Els vols seran puntuals?  Les maletes arribaran on toca  i quan toca? Ens esperarà el taxi previst? Ens rebran bé a Krasny bor? Com se sentirà la  Natàlia? Serem capços de canalitzar les inquietuds, desconcerts, malestars que  potser sorgiran?  ...

Viure entre incerteses és com navegar sol i sense nord  i contra això cadascú té els seus trucs. La meva recepta és senzilla i variada : unes dosis d' EFT, nadar a la piscina i practicar rus amb aquest curs on line, que està molt bé. De moment me'n surto amb l'alfabet cirílic i algunes frases senzilles. És rematadament difícil aprendre un idioma amb un alfabet diferent  al propi. Em sento com si aprengués a llegir de nou.  Envieu-me energia, crec que la necessito!!

Per si voleu practicar ...

до свидания!






1 comentari:

Leader ha dit...

Si te gustaría aprender ruso de manera eficiente, los conocimientos en si no serán suficientes.
En la Escuela de Lengua Rusa "Líder" puedes aprender ruso con profesores expretos dedicados a su trabajo. Ofrece la posibilidad de estudiar en grupos o de manera individual. Para conocer mejor a tu profesor, el programa de trabajo y solucionar cualquier duda puedes asistir a una clase de prueba gratuita sin compromisos ni obligaciones. También tiene en su página numerosos materiales disponibles para todo el mundo, además de un test gratuito para determinar tu nivel de ruso. Adicionalmente, la escuela puede organizar visados para sus estudiantes, para que estos puedan venir a un país de habla rusa y aprender ruso en el entorno adecuado.

https://golearnrussian.com/